logo circus zopaz

Voorstellingen

Circus Zopaz laat je proeven van circustechnieken tijdens onze voorstellingen. Dries combineert interactieve acts met adembenemend jongleerwerk! Al onze voorstellingen zijn gemaakt voor kinderen als voor volwassenen. 
straatvoorstelling cirkustherapie

Suitcase / De Reiziger

Interactieve voorstelling waarin Dries halsbrekende stunten uithaalt met zijn valies. Combinatie van mime, jongleren (botsballen, messen, contactbal, kegels en diabolo) , interactie en humor. 

Deze voorstelling past in een valies en is daarom zeer mobiel en kan op verschillende plekken gespeeld worden (straattheater, feestje, thuis, ...) . Duur kan variĆ«ren van 10 tot 40 minuten.  

Vuurshow

Tijdens deze vuurshow staat het gevaar centraal. Technieken die aan bod komen zijn vuurpoi, vuurspringtouw, rope dart (lange ketting met vuurbol aan), vuurstaf en jongleren met messen. 

 Deze vuurshow kan solo (15 min) of in duo (30 min)  gespeeld worden. Ook mogelijk in combinatie met blacklight voorstelling B- light. 

Meer filmpjes kun je bekijken via het You-Tube icoontje onderaan de pagina.
vuurshow zopas
straatvoorstelling cirkustherapie

B-Light

B - Light is een voorstelling waarin de jongleer objecten oplichten uit het donker door gebruik te maken van blacklights. Enkele fascinerende jongleer technieken komen aan bod:

Antipodisme: al liggend jongleren met de voetzolen. Botsballen: Jongleren op een houten kaatsplank. Kegels en diabolo.

Duur van deze voorstelling kan gekozen worden tussen 10 en 20 minuten. Kan in combinatie met de vuurshow gespeeld worden. Gelieve voor de voorstelling stroomaansluiting te voorzien.

Boek ons op jou evenement

Neem hier contact op voor meer informatie over de voorwaarden en de prijzen. Kleine evenementen kunnen genieten van een voordelige prijs omdat we beperkt gebruik kunnen maken van de kleine vergoeding voor kunstenaars.

Contact

circuszopaz@gmail.com
+32 496 30 88 00

Meer plezier op...